Week 74: Diana Freericks laat anderen een betere versie van zichzelf worden

Diana Freericks wil haar levenservaringen graag benutten om anderen de beste versie van zichzelf te laten worden.  Ze heeft de pauze in haar leven benut zich te bekwamen in transformatief coachen. ,,Ik heb inmiddels geleerd dat je in vier tot zes weken veel kan bereiken.’’

Op de gezondheidsmarkt zaterdag 6 mei wil ze in het dorpshuis graag haar kennis delen met dorpsgenoten. Toen zij al op vroege leeftijd alleen achterbleef met de kinderen heeft ze de warmte van haar directe omgeving gezien en gevoeld. De ene keer stond er een bakje warme appelmoes of een schaaltje met zelfgebakken koekjes voor de deur als troost. ,,En bij geboorte van mijn middelste dochter trakteerde de bakker van het dorp ons op een mooie taart met roze muisjes. Op die momenten ervaar je dat Vreeland een prachtig dorp is’’, zo verwoordt Diana haar bijzondere band met Vreeland. ,,Mijn kinderen van 23 en 21 jaar zijn nog steeds graag thuis om op te trekken met hun vrienden van vroeger. Daarnaast wordt Storm ook nog thuis. Zij zit in groep 8 van de Ridderhof.’’

Diana werkte vroeger als secretaresse en officemanager maar werd behalve dat zij moeder was ook mentor/coach voor haar kinderen toen ze alleen verder moest. Daarna werd het een zoektocht naar nieuwe doelen in haar leven. Fotografie werd niet haar nieuwe professionele uitdaging, maar haar huidige hobby. Diana richt zich nu op transformatief coachen. Een prestigieuze term, maar een met veel impact. ,,In 2019 kwam ik er zelf mee in aanraking en heb het toen als lifechanging ervaren. Mijn coach Kirsten Schults heeft mij toen uitgedaagd er zelf beroepsmatig mee aan de slag te gaan. Het is een prachtige aanvulling op mijn eerder opleiding tot luisterkindwerker.’’

,,Wat en hoe je denkt heeft effect op je gevoel en vervolgens een effect op wat je doet en bent. En als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Je kunt leren te verhuizen van wie je denkt dat je moet zijn naar wie je werkelijk bent. In vier tot zes weken kun je je neurale netwerk veranderen. Ik heb dat inmiddels zelf mogen ervaren met enkele oefen cliënten.’’

Diana vindt het nog best eng met haar nieuwe kennis naar buiten te treden, maar ze kan zich er al op verheugen anderen op een ander en meer gewenst spoor te zetten onder haar motto van ‘perfectly imperfect soul’ . ,,Ik ben steeds meer mijzelf geworden. Dat gun ik anderen ook.’

Bijgaand een vlog over haar andere passie fotografie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: