#verhalenvertelmiddag: Wendela Sandberg

Wendela Sandberg woont aan de Alambertskade en heeft daar een fascinatie gekregen voor de fragiele Loenerveense plassen Terranova. Vroeger spotte ze er nog otters, maar in het belangrijkste waterwingebied voor de stad Amsterdam krijgt ze nu ook te maken met blauw alg en palingsterfte. Met de Vechtplassencommissie strijdt ze nu voor behoud van dit mooie natuurgebied. Ze praat er met zoveel passie over dat Lieuwe Visscher haar even moest overstemmen met zijn orgel…

Ook zondagmiddag 13 november (aanvang: 14.30 uur) wacht ons weer een spetterend programma met verhalen over dementie, het leven van The Beach Boys in Vreeland en de kracht en waarde van goede ademhaling. Vanaf 14.15 uur bespeelt Lieuwe Visscher al het orgel (en dat wil je natuurlijk evenmin missen!).

Aanmelden als spreker voor een volgende sessie in het nieuwe jaar kan via tevreeland@caiway.net.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: