#verhaalvertelmiddag met het geheim over The Beachboys

De derde #verhaalvertelmiddag belooft weer heel bijzonder te worden op zondag 13 november in de St Nicolaaskerk (aanvang 14.30 uur). Met onwaarschijnlijke en unieke verhalen van Vreelanders en of over Vreeland. Want wie weet dat de drummer van de wereldberoemde band Beach Boys in Vreeland heeft gewoond voor de opname van het album Holland?

En een inwoner stond als diplomaat in Zuid-Afrika niet alleen tegenover een leeuw, maar sprak ook diverse keren met Mandela. Ook is er aandacht voor dementie en de Oranjemanie van Shirley Fagel. Kortom een programma dat je niet wil missen.

Vanaf 14.15 uur trakteert Lieuwe Visscher ons al op prachtig orgelspel. De verhaalvertelmiddag wordt ook nu weer afgesloten met een informele borrel. Er wordt geen toegang gevraagd, maar een vrijwillige bijdrage voor de gemaakte kosten wordt op prijs gesteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: