#Verhalenvertelmiddag, Hans Bots

Hans Bots geeft het dorp veel kleur en fleur door alle zorg voor alle bloembakken te coördineren. Maar op de #verhalenvertelmiddag verraste hij als ‘kleine man’ alle aanwezigen hoe hij zichzelf als scholier ooit heeft overstegen tijdens gymles. Kortom hoe kleine mensen tot grote daden in staat zijn. Weer vastgelegd door Bas Swelheim

Vergeet niet te noteren: Zondagmiddag 13 november volgt weer een nieuwe verhaalvertelmiddag. Aanvang: 14.30 uur, maar vanaf 14.15 uur bespeelt Lieuwe Visscher al het orgel (en dat wil je natuurlijk niet missen!).

Er is nog ruimte voor sprekers. Aanmelden kan via tevreeland@caiway.net.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: