Vreeland, het gelukkigste dorp van Utrecht!

Suppen, wandelen, joggen, winter zwemmen, voetballen (met kids), walking football voor ouderen, tuinieren, koken met groente van de moestuin, frisbee, golfen, yoga, mindfulness, kickboksen, sjoelen, spelletjes en tafeltennis. Voor elk niveau en voor elke leeftijd worden komend jaar activiteiten georganiseerd in het kader van Vreeland, het gelukkigste dorp van de provincie Utrecht.

We sluiten niet uit dat we nog meer activiteiten organiseren als daar interesse voor bestaat. Het betreffen proeverijen van 3 tot 5 sessies. En uiteraard bestaat de mogelijkheid er mee door te gaan!

Kom zondag as om 14.30 uur naar de St Nicolaaskerk voor de uitleg van het programma van Broccori & Kohl en kijk wat je leuk lijkt. We starten die dag met een geluksrede van Ruud Koornstra, een bijzondere ondernemer die zijn verdiende miljoenen nu investeert in duurzame oplossingen om de wereld wat mooier te maken. Daarnaast presenteren we inspiratieverhalen hoe jong en oud samen gelukkig kunnen zijn- vooral in Vreeland.

De toegang is gratis, maar een kleine gift voor de kosten van de huur en de drankjes na afloop bij de afsluitende borrel worden op prijs gesteld. We verheugen je te zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: