#Verhalenvertelmiddag, editie augustus 2022

Op een indrukwekkende manier heeft Joost de Haan in september zijn overleden vrouw herdacht in Amsterdam. Vele dorpsgenoten waren daar bij. Eerder deze zomer sprak hij over zijn liefdevolle leven met Marlies in de St Nicolaaskerk tijdens de tweede editie van de #verhalenvertelmiddag.

De komende weken worden ook de andere bijdragen, met dank aan cameraman Bas Swelheim, weer getoond in de aanloop naar de derde editie op zondagmiddag 13 november. Aanvang: 14.30 uur, maar vanaf 14.15 uur bespeelt Lieuwe Visscher al het orgel (en dat wil je natuurlijk niet missen!).

Er is nog ruimte voor sprekers. Aanmelden kan via tevreeland@caiway.net.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: