#verhalenverteldag (6)

Met dank aan Bas Swelheim kijken we elke zondag terug naar de eerste verhaalverteldag in de St Nicolaaskerk. De volgende sessie is geprogrammeerd voor zondag 28 augustus. Aanvang: 14.30 uur, maar vanaf 14.15 uur bespeelt Lieuwe Visscher al het orgel (en dat wil je niet missen!). Er is nog ruimte voor twee sprekers (liefst nog een vrouw!). Aanmelden kan via tevreeland@caiway.net.

Vandaag terugblik 6: Ties Versteegh die vaak als vriend op het huis en de hond van Anouk Pruim past. Hij heeft gesproken over een bijzondere droom als filmmaker (oa met TeleVizierRing bekroonde documentaire over Ruinerwold).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: