Week 41: Jaap Jan Prikken: overal (vaak onzichtbaar) aanwezig in Vreeland

Jaap Jan Prikken (47) is vervlecht met alle mogelijke activiteiten in Vreeland. Maar bescheidenheid siert hem. Aan de Boterweg met een voordeur die niet meer open en dicht kan, bestiert hij in een romantisch huisje de administratie van het dorpshuis, het Cultuurfonds Stichtse Vecht en van de Sterren van Vreeland. En zit hij in de kascommissie van de ondernemingsvereniging. Prodeo uiteraard.

In het dagelijkse leven verzorgt hij al twaalf jaar de administratie van tientallen ZZP-ers, maar ook van een zorgcentrum. En twee dagen in de week werkt hij voor de wereldberoemde dj Martin Garrix, van wie hij al optredens in Singapore en op Ibiza heeft mogen meemaken. In 2017 was Garrix de jongste Nederlander in de Quote top 100. Een jaar later mocht hij de Olympische winterspelen muzikaal afsluiten.

Jaap Jan heeft door heel Nederland gezworven maar hij voelt zich heel gelukkig in Vreeland met zijn vrouw Liedeke. Hij verheugt zich er al zeer op wanneer de twee kinderen met kleinkinderen ook hier komen wonen

Jaap Jan, die ik via de Sterren van Vreeland heb leren kennen, is een ingetogen persoonlijkheid, maar geniet intens van de mooie activiteiten in het dorp. Zoals het jaarlijks uitje van de Eerste Vreelandse Wadloopvereniging. Helaas is er een ledenstop omdat het bijna onmogelijk bleek een overnachtingsplek voor 24 personen te regelen als de Vreelanders op stap gaan.

,,Ik ben een pleaser en ben graag dienstbaar aan anderen. Een rol op de voorgrond ambieer ik niet’’, zo geeft Jaap Jan zich treffend weer. Tot slot is fietsen zijn grote passie en daar gaat ook dit vlog over:

Eén reactie op “Week 41: Jaap Jan Prikken: overal (vaak onzichtbaar) aanwezig in Vreeland”

  1. ja en deze Jaap is ook een heel gezellige gast als we samen met een paar andere (ex)Vreelanders de Velomediane de Criquelion gaan fietsen vanuit La Roche en Ardenne. een prachtige eigenschap van deze fietser is dat hij lekker kan slingeren, deed hij vroeger ook al zoals hij altijd ls excuus aanvoert.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: