Filmhuis opent met ‘As it is in Heaven’

‘As it is in heaven’ is een aangrijpend verhaal over een wereldberoemde dirigent die terugkeert naar zijn geboorteplaats en daar een plaatselijk kerkkoor onder zijn hoede neemt. In het koor komen alle verschillende dorpelingen en verhalen bij elkaar. Dat leidt tot spanning en wrijving en uiteindelijk tot saamhorigheid.  

De redactie van Filmhuis Vreeland koos juist deze film om mee te openen omdat het gaat over een gemeenschap met verschillende mensen en over verbondenheid en waardering. En natuurlijk vooral ook omdat het een prachtige film is met heel mooie muziek!  

Deze film heeft ook een bijzondere plek in het hart van Wendela Sandberg, voorzitter van Sterren van Vreeland. Met name om de herkenningsmelodie die zij zelf heeft gespeeld en die ook te horen was bij het brugconcert. Zij zal op 10 juni de film kort komen inleiden. 

Vrijdag 10 juni
Dorpshuis in Vreeland
Aanvang 20,00 uur
Toegang 5 euro, te betalen bij de ingang (pin of cash).

Jeugdfilm

Filmhuis Vreeland is er niet alleen voor volwassenen. In de middag wordt eerst ook een film voor kinderen vertoond. Een film die is gekozen door de jeugdfilm redactie die bestaat uit de Vreelandse kinderen: Harm, Kees, Lotta en Fien. 

Voor hun opening op 10 juni kozen zij voor de klassieker: Sjakie en de chocolade fabriek

De jeugdfilm redactie zegt daarover: ‘Het is een grappige film. Leuk voor jong en oud. Het blijft leuk, hoe vaak je hem ook kijkt. Naar chocola kijken is gewoon lekker. Ouders kunnen ook meekijken. Het is een leuke film om samen te kijken, met leuke liedjes, ook een beetje emotioneel – precies wat een film moet zijn. Kortom de perfecte openingsfilm!’

Wil je ook lid worden van de jeugdfilm redactie? Mail dan naar ulrike@cookadream.com

Vrijdag 10 juni
Dorpshuis Vreeland
Aanvang 15.30 uur (zaal open 15.00 uur)
Toegang 5 euro (pin of cash bij de ingang)
Popcorn, snoep en drinken kan ter plaatse gekocht worden.

PS: Kinderen die nog toezicht nodig hebben, moeten een volwassene meenemen.

Eén reactie op “Filmhuis opent met ‘As it is in Heaven’”

  1. Fantastische film. Perfecte keuze. Zelf al drie keer gezien.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: