Gluren bij de buren

GLUREN BIJ DE BUREN IN TUINEN ÉN HUISKAMERSOp 3 juli kan je Gluren bij de Buren in Vreeland. Tijdens dit festival vinden bij alle deelnemende hosts optredens plaats in huiskamers en tuinen. De organisatie heeft al drie te gekke locaties en twee acts gevonden, maar nieuwe suggesties blijven meer dan welkom. Aanmelden kan tot en met 22 mei.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste inwoners stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt.

Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit gemeente Stichtse Vecht en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!

Aanmelden is mogelijk tot en met 22 mei via http://www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne. In Vreeland worden de activiteiten uitgevoerd door Sterren van Vreeland. Voor meer informatie: tevreeland@caiway.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: