Zondag 24 april (14.30 u): Luisteren naar verhalen

Het idee is even krachtig als eenvoudig: Vreelanders vertellen een persoonlijk verhaal en andere Vreelanders luisteren ernaar. Je mag natuurlijk ook uit Loenen, Nigtevecht, Hilversum of zelfs uit Amsterdam komen. In een aantal steden is het inmiddels een groot succes, nu is Vreeland aan de beurt: zondagmiddag 24 april is de première in de Sint Nicolaaskerk.

De uitvoering is analoog aan de aanpak van de initiatiefnemers Özcan Akyol en Matthijs van Nieuwkerk, zoals zij deze serie organiseren in een Deventer (zie foto). Herman Poos en Corine de Goey presenteren hier de bijeenkomst namens de Sterren van Vreeland.

Wat is precies de bedoeling?

Vertel ons een verhaal. Als het maar uit je leven gegrepen is. Komisch, tragisch, verdrietig, spiritueel, opbeurend, warm, koud. Alles mag. De enige beperking: een verhaal mag ongeveer 5 minuten duren. Korter mag, langer liever niet.

En als je geen verhaal hebt, of nog niet durft, dan niks aan de hand. Want iedere verhalenverteller heeft een publiek nodig. Dus je bent van harte welkom om te luisteren. Het zal een middag van onvergetelijke persoonlijke geschiedenissen worden, opgedist door gewone mensen uit Vreeland, met alledaagse levens, of juist niet.

En! We gaan naar elkaar luisteren!! Met twee keer een uitroepteken, inderdaad. Want zo vaak doen we dat niet meer. Daarvoor is de telefoon – toverdoos en onruststoker – inmiddels te veel met onze hand en aandacht vergroeid.

Wil je meedoen, wil je een verhaal vertellen? Laat het ons weten. Mail naar tevreeland@caiway.net en doe dat voor 11 april.

En noteer alvast zondag 24 april 14.30 uur in je agenda.

Groetjes namens de Sterren van Vreeland,

Corine de Goey en Herman Poos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: