Week 10 (13-20 november): Frank Heerschop (sloepstalling.nl) helpt mij als Vreelander

Als inwoner van Vreeland droom je ook van een boot waarmee je over de Vecht kan toeren. Dat geluk is ons gegund, maar dan komt ook de volgende vraag: waar stal je je sloep in de wintermaanden? Ik heb meer dan 12 winterstallingen in Loosdrecht, Nederhorst den Berg, Breukelen, Maarssen en Kortenhoef opgebeld, maar nergens was plek. Door Corona zijn zoveel campers en boten gekocht dat er ook een run was op de spaarzame plekken voor winterstalling.

Uiteindelijk belandde ik in Tienhoven, waar mijn sloepje van krap 4 meter en mijn trailer nog net inpaste. Groot was mijn verbazing dat ik daar werd geholpen door Frank Heerschop van sloepstalling.nl. Frank (rechts op de foto) woont nota bene sinds dit jaar in Vreeland….

Hij groeide op in Nigtevecht waar ook zijn boot ligt, maar ook de omgeving van Vreeland kent hij op zijn duimpje. Hij voelt zich daar inmiddels erg thuis.

In Tienhoven heeft Frank ca 100 boten in opslag in een loods van een boer. En dat is een indrukwekkend gezicht. De winter besteedt hij aan het onderhoud van de boten en dat is zijn lust en zijn leven. Ben heel blij dat mijn boot in goede handen is bij hem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: