Over mijzelf

In 2021 ben ik voor de vijftiende keer in mijn leven verhuisd. Elke keer vind ik op verschillende plaatsen mijn draai, maar Marie-Françoise en ik weten nu al dat Vreeland de plek is die bij ons hoort! We wonen nu veel dichterbij onze vijf kinderen en dat stemt ons heel gelukkig. De omgeving, maar vooral de mensen bekoren ons. Om dat te vieren, schrijf ik wekelijks gedurende een jaar een blog over het leven in teVreeland, waar vriendelijkheid nog ‘besmettelijk’ is en de mensen voor elkaar klaar willen staan.

Hoop dat dit blog een inspiratie is om de wereld van een positieve kant te bekijken en daar naar te handelen. Ik ga mijn best doen en hoop ook jou te inspireren nieuwsgierig te zijn, je te verbazen en vooral zo veel mogelijk te genieten.

Ik noem mijzelf een gelukszoeker na een mooi leven als (voetbal)journalist, ondernemer en een nog mooier leven als innovatiepromotor. Mijn droom is nu een Blue Zone gemeenschap te scheppen waar mensen oud, gezond en gelukkig kunnen zijn met jong en oud. Dat kan overal en zeker in (te)Vreeland!

Daarnaast ben en blijf ik publicist. Ik heb onlangs een documentaire afgerond over een overleden voetballer en werk nu samen met mijn vriend Hans Schraders aan een boek over de toekomst van Nederland in 2030 onder de werktitel ‘van welvaart naar welzijn’. We hebben tal van opiniemakers geïnterviewd over thema’s als duurzame energie, gezondheidszorg, voetbal, cultuur, veiligheid, big data enz. In het najaar komt ons boek uit.

Ook heb ik diverse blogs gemaakt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: